REMITTERA TILL OSS


Vi värdesätter samarbetet med våra remitterande veterinärer. Vi är tillgängliga, tydliga och transparenta i vår kommunikation, och som remittent kommer du få möjlighet att löpande ta del av patientens diagnostik och behandling. Vi ser dig som en partner och är övertygade om att ett team bestående av dig som remittent, djurägaren och vår personal, tillsammans kan göra det bästa för varje individuell patient.

  • Inga krångliga remissformulär
  • Vi föredrar samarbete över konkurrens
  • Vi är kompetenta och effektiva, och har korta väntetider
  • Följ med din patient och se hur vi arbetar
  • En del av vår vinst går till AWAKE Outreach
  • Följ din patients journal löpande

TILLGÄNGLIGHET

Vi är tillgängliga. Du kan nå oss via webben, email eller bäst av allt telefon. Vi värdesätter den personliga kontakten. Vi vet hur mycket våra familjeveterinärer brukar ha att göra och vårt mål är att underlätta.

KOMPETENS

Vi är kompetenta och effektiva. Vårt arbetssätt gör att vi har korta väntetider båda på akuten, och för att träffa en specialist.

SAMARBETE

Vi föredrar att jobba tillsammans istället för att konkurrera mot andra veterinärer. Vi erbjuder därför inte förebyggande/rutinåtgärder såsom vaccin, kastration eller besiktning som konkurrerar med din verksamhet. Vi säljer heller inte foder eller fodertillskott.

KUNSKAPSUTBYTE

Vi tror på samarbete och kunskapsutbyte över alla gränser. Vi välkomnar därför dig som remittent att besöka oss och om du önskar kan du följa med din remitterade patient till AWAKE och se hur vi arbetar.

TRANSPARENS

Vi är transparenta. I tillägg till att vi välkomnar dig får du även möjlighet att logga in och följa din remitterade patients journal löpande.

AWAKE OUTREACH

Vi vill göra världen bättre. Därför går en del av vår vinst till vår ideella gren AWAKE Outreach där vi jobbar för att förbättra djurvälfärd och främja ONE HEALTH globalt.

KONTAKTA OSS

Hornsgatan 150 A, 117 28 Stockholm
info@awakedjursjukhus.se
08 437 334 01