Vad kommer du göra på AWAKE Djursjukhus?
Jag lär vara den första ni möter då jag kommer att arbeta i receptionen och även svara i telefonen. Jag brinner för att hjälpa andra och kommer att ge dig och ditt djur bästa möjliga service!


Vad har du för utbildning och vart har du arbetat tidigare?
Jag är djurvårdare nivå 2. Min senaste arbetsplats var AniCura Bagarmossen. Innan dess jobbade jag på Agria Djurförsäkring.


Varför valde du all att bli djurvårdare? Vad är det bästa med att jobba med djur?

Jag har alltid gillat djur och djur är ett av mina största intressen, så för mig var det ett självklart val. Att få in sjuka djur och se dem behandlas och må bättre när de lämnar djursjukhuset är en underbar känsla. Djur har stora, fina hjärtan!


Har du själv några djur?
Jag har adopterat två kaniner som heter Gunnar och Rut. Gunnar hade varit hemlös i ca 6 månader och Rut hittades dumpad vid en väg i en kartong med hennes syskon. 


Vad gör du när du inte jobbar?

När jag inte jobbar gillar jag att spendera mycket tid med vänner och familj. Jag gillar även att resa och upptäcka nya platser!  


Varför valde du att bli en del av AWAKE?
När jag fick höra om AWAKE blev jag genast intresserad och efter att ha haft intervju kändes det så rätt! Att få vara med och starta upp ett djursjukhus är en chans man inte får många gånger i livet. Jag känner mig så förväntansfull att få jobba med det här härliga och kompetenta teamet! 

Categories:

Tags:

Comments are closed