Vad kommer du göra på AWAKE Djursjukhus?
Jag kan med stor sannolikhet vara den första du träffar när du besöker oss då jag arbetar i receptionen. Där tar jag emot er när ni kommer in till oss, men svarar även i telefonen samt hanterar remisser från andra djursjukhus. Mitt fokus kommer vara att ge både djur och ägare bästa möjliga service, både på plats och i telefon.  

När bestämde du dig för att du ville jobba med djur?

Djur har alltid varit ett av mina största intressen, och jag har haft den stora turen att kombinera det med tidigare och nuvarande arbetsplatser. Att ha möjligheten att arbeta med sitt största intresse är det bästa tänkbara, och har varit ett naturligt val sedan jag var liten.

Vad har du för utbildning?
Jag är Djurvårdare på nivå 2. Jag håller även på med en utbildning för att bli Internationell Affärslogistiker – Green Management.

Var har du jobbat tidigare?
Jag kommer närmast från AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen, där jag arbetade som receptionist i 6 år med butiks-och inköpsansvar.

Vilket är det ovanligaste djuret du har tagit emot?
I receptionen på ett akutdjursjukhus vet man aldrig riktigt vad som kan komma in genom dörrarna. Jag har under åren tagit emot alla möjliga sorters djur som jag slussat vidare in för vård, men den senaste jag minns var en Argentinsk svartvit tejuödla.

Har du några djur själv?
Mitt djurintresse har varit både stort och smått då jag tidigare haft både häst och kanin. Nu har jag landat någonstans mittemellan med två hundar av rasen flatcoated retriever.

Vad gör du när du inte jobbar på AWAKE?
Mina hundar är såklart ett stort intresse, vi delar gärna ledig tid i skogen för jaktapportering, viltspår och promenader. Tackar heller inte nej till en tur på hästryggen när tillfälle ges. Längre ledighet spenderar jag gärna resandes till varmare klimat men även med familj och vänner i Stockholms skärgård.

Categories:

Tags:

Comments are closed