Vad är din roll i AWAKE?
Jag arbetar som Practice Manager på AWAKE, jag brukar säga att personalen har djuren som sina patienter och jag har djursjukhuset som min. 

Vad har du för utbildning, och vad har du arbetat med tidigare?
Tidigt i min arbetskarriär arbetade jag på både större djursjukhus och mindre kliniker som sköterska. För att sedan släppa taget om det kliniska och fokusera mer på affärsutveckling och ledarskap. Jag arbetade på kansliet för Scouterna i Sverige men kände att djurvärlden fattades mig, så efter några år började jag arbeta hos en veterinärgrossist där jag till sist arbetade som Nordic Sales and Education Manager.

Vad är det bästa med att arbeta med djur? 
Att man aldrig blir fullärd i arbetet med djur, det finns så otroligt mycket att lära sig om djuren och deras värld och fortfarande görs det nya upptäckter varje dag trots att djurvärlden har funnits längre än oss. Eftersom de inte kan tala samma språk som oss så krävs det mer av oss människor för att förstå dem och det fascinerar mig.  

Har du själv några djur? 
Absolut, hos oss bor huskatterna Zoey och Zixten.

Varför valde du att bli delaktig i AWAKE? 
När AWAKE-teamet gav mig möjligheten att få vara med i starten så kunde jag inte tacka nej, jag gillar deras koncept och hur de alltid försöker utmana sig själva med att tänka utanför den berömda boxen. Ingenting verkar omöjligt, alla får bara hjälpas åt att hitta vägen dit.  

Vart ser du AWAKE om ett år? Och om fem år? 
Jag är helt säker på att AWAKE drivs av ett gäng riktigt skickliga entreprenörer så utvecklingen av djursjukhuset kommer med alla sannolikheter inte ha stannat upp varken om ett eller fem år. Kanske får vi se deras logga på fler ställen i vårt avlånga land, men framför allt så tror jag stenhårt på att de har rört om i grytan av det sedan länge lite förlegade arbetssättet i svensk djursjukvård.

Categories:

Tags:

Comments are closed