Vad gör du på AWAKE?
Mig hittar ni i receptionen där mitt mål är att du och ditt djur ska känna er trygga och omhändertagna under hela besöket.

Vad har du för bakgrund och vart har du jobbat innan du började på AWAKE?
Jag har jobbat inom reception och administration på hotell och kontor hela mitt yrkesliv. Jag är en riktigt multitasker som älskar att organisera och vara navet i en fartfylld vardag på jobbet.

När förstod du att du ville jobba med djur? Eller människor?
Jag har alltid varit intresserad av kommunikation och drivs av att kunna hjälpa människor, samtidigt som jag haft stort intresse för djur sedan barnsben. Att nu kunna jobba med en kombination av alla dessa ingredienser känns otroligt kul och meningsfullt för mig.

Vad är ditt/dina bästa råd till djurägare för att få en bra start på veterinärbesöket?
När man har ett sjukt djur är oron ofta stor. Djur känner dessutom snabbt av vår sinnesstämning, så mitt råd är att försöka vara så lugn som man bara kan själv för att även lugna djuret. Fundera gärna på förhand om det är något speciellt vi behöver veta om ditt djur för att vi ska kunna hjälpa er på bästa sätt. Var inte rädd för att komma med frågor eller be om hjälp, vi kommer att göra allt för att ni ska känna er trygga hos oss.

Vad gör du när du inte jobbar?
När jag inte jobbar hittar man mig oftast i stallet då jag har ett stort hästintresse. Inget slår en ridtur ute i skogen! Förutom det umgås jag gärna med nära & kära samt tränar på gym.  

Har du själv några djur?
Jag har två fluffiga katter som hittar på hyss och sprider glädje hemma; Luna och Dexter. Jag har tidigare även haft hund och häst.

Varför valde du att bli en del av AWAKE?
Hela konceptet med ett mindre, personligare djursjukhus med stor kompetens kändes intressant! Här får jag möjlighet att bidra med min kunskap och erfarenhet för att göra skillnad för djur och deras ägare och det betyder mycket för mig. Samtidigt är det en fantastiskt berikande miljö att jobba i där man hela tiden växer tillsammans med teamet.

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *