Vad gör du på AWAKE Djursjukhus?
Jag ingår i operationsteaamet. Jag tar hand om ditt djur innan och efter operation och assisterar kirurgerna och narkossköterskorna under operationen. Jag köper även in förbrukningsmaterial till djursjukhuset och håller kontakten med leverantörer för operationsutrustning.

Vad har du för utbilnding, och vad har du gjort innan du började jobba på AWAKE?
Jag är utbildad till djurvårdare nivå 2. Tidigare har jag jobbat mycket inom service och humanvård-äldreomsorg.

När förstod du att du ville jobba med djur?
Djur har alltid varit ett stort intresse och jag har länge vetat att jag vill jobba med dem. Jag är en vårdande person, och vill vårda båda patienter och kollegor.

Vad är det mest ovanliga djur du har behandlat?
Jag har aldrig vårdat ett exotiskt djur inom jobbet. Men under uppväxten på landet brukade jag roa mig med att hjälpa skadade fåglar och att hjälpa sniglar över vägen.

Vad gör du när du inte jobbar?
Antingen är jag med vänner, dansar och lagar/äter god mat, är ute i skogen med min hund, eller latar mig framför en bra film eller dokumentär.

Har du några egna djur?
Jag har en staffordshire bullterrier hane på åtta år som heter Stitch och som jag älskar över allt annat!

Varför AWAKE?
Jag fastnade direkt för teamet på AWAKE, som är livfulla, älskar sitt jobb och är roliga att jobba med. Jag gillade även konceptet av att det inte finns massa mellanchefer; det är ett tajt team där alla kommunicerar med varandra och på så sätt fastnar ej viktig info på vägen.

Nån sista punch-line?
Haha, nej. Sorry.

Categories:

Tags:

Comments are closed