Vad kommer du göra på AWAKE Djursjukhus?
Jag kommer att hittas i receptionen och i telefon, där jag kommer ta emot er och era samtal med min vilja att ge den bästa kundservice jag kan ge. Jag kommer troligtvis vara en av de första ni träffar när ni kliver in på djursjukhuset och den sista du träffar när ni ska hem.

När bestämde du dig för att du ville bli djurvårdare?
Redan sedan barnsben har jag haft ett väldigt stort intresse för djur, framförallt för häst och hund. Att bli djurvårdare blev intressant i gymnasiet. Då jag först pluggade häst, men kände efter att tag att det inte riktigt var det jag ville. Den skolan jag gick på då hade en linje för djurvård också som väckte stort intresse för mig. Det slutade med att jag bytte linje för att inrikta mig på djurvård!

Vad har du för utbildning?
Jag är djurvårdare nivå 2. Jag gick natbruksprogrammet med inriktning djurvård på realgymnasiet här i Stockholm!

Var har du jobbat tidigare?
Nu innan AWAKE öppnar upp jobbar jag på Albano Djursjukhus där jag jobbat på olika avdelningar. Innan jag började på Albano har jag jobbat hos Agria djurförsäkringar och suttit i deras kundtjänst och hjälpt djurägare om försäkringsfrågor och teckna nya försäkringar på deras djur!

Har du några djur själv?
Under min uppväxt har jag haft hamstrar, hund och häst. För tillfället har jag dock inga djur alls hemma, tråkigt nog. Jag är lite sugen på att skaffa mig en hund igen, men det får bli när jag har mer tid för en hund!🐾

Vad gör du när du inte jobbar på AWAKE?
Hemma har jag en vild 5-åring som jag hittar på olika utflykter och stå hej med. I denna värmen som har kommit nu hänger vi ofta nere vid stranden eller poolen och leker med kompisar!

Varför valde du att bli en del av AWAKE?
Det började med en spontan ansökan efter att ha kollat runt lite om AWAKE. Jag fick snabb återkoppling och hade första intervju efter bara några dagar och fastnade för allt jag fick berättat  om vad som är AWAKE. Det lät som något speciellt och jag ville verkligen hänga med på denna fantastiska resa som kommer bli. När jag fick höra att de gärna ville ha med mig så kände jag att jag inte kunde göra annat än att tacka ja till att arbeta med detta underbara gäng för att jobba och utvecklas tillsammans! ❣️ Efter att ha träffat majoriteten av allihop har jag blivit ännu mer taggad på vårat öppningsdags för att få sätta igång, och så att vi får dela med oss av våra kunskaper och gemenskap till våra besökare.

Categories:

Tags:

Comments are closed