Vad kommer du göra på AWAKE Djursjukhus?
Jag kommer främst vara en del av akutteamet och ta hand om inneliggande patienter, men även söva patienter för operation. 

Vad har du för utbildning och vart har du jobbat tidigare?
Jag är legitimerad djursjukskötare och har genom åren jobbat på flertal kliniker och djursjukhus, mest i Stockholm men även i Sundsvall. Sedan några år är jag konsult med mitt företag myPets Sweden där jag förutom AWAKE, jobbar med verksamhetsutveckling och utbildning på kliniker. Jag erbjuder även hembesök inom djursjukvård där jag gör allt från att sköta om sår till att visa hur man kan borsta tänderna.

Varför valde du att bli en del av AWAKE?
För mig är AWAKE unikt; inga begränsningar finns i vad som går att göra. Kombinationen av kompetens, kvalité och hjärta är något jag är stolt över att vara del av.

Du har ju lång erfarenhet, och har jobbat på flera kliniker och djursjukhus. Vad skiljer AWAKE från alla andra?
Dels bedrivs det enbart akut-och specialistvård. AWAKE har ett fantastiskt team där alla verkligen brinner för god service, utveckling och att dela med sig av sina erfarenheter. Att de också jobbar med volontärsprojekt är verkligen något jag saknar på andra ställen.

Har du själv några djur?
Ja, mina jaktlabradorer Coffey, Blake och Bossy. Sen är det Mimmi som tror hon är en labrador men egentligen är en katt.

Vad är det ovanligaste djuret du har behandlat?
En jättesköldpadda som jag skulle ID-märka med ett chip. Dom är superstarka så vi behövde vara tre personer för att lyckas.

Vart ser du AWAKE om fem år?
Då tror jag att volontärsarbetet med AWAKE Outreach har förgrenat sig och att det blir ett aktiv val varför man som djurägare väljer AWAKE.

Categories:

Tags:

Comments are closed